Weekendpass

Weekendpass til Holmenkollen Skiskytterfest gir deg inngang både lørdag og søndag. Også her kan du kan velge mellom tribune eller arenabillett.

 

Weekendpass TRIBUNE NORD

Kom tett på dramaet! Billetten gir deg svært god sikt mot skytebanen og du vil kunne følge kampen helt til målgang. Utøverne kan i tillegg følges på storskjerm.

Voksne: NOK 790,-/Barn: NOK 320,-

Kjøp billett Les mer

Weekendpass TRIBUNE SYD

Billetten gir deg nærhet til utøverne i aksjon. Tribunen har flott utsikt til startområdet, skyteskivene og resten av arenaen. Utøverne kan i tillegg følges på storskjerm.

Voksne: NOK 790,-/Barn: NOK 320,-

Kjøp billett Les mer

Weekendpass TRIBUNE VM-HAUGEN

På tribunen på VM-haugen får du god utsikt mot stadion og skyteskivene, og ser både utgangen og inngangen til stadion veldig godt. Utøverne kan i tillegg følges på storskjerm

Voksne: NOK 600,-/Barn: NOK 250,-

Kjøp billett Les mer

Weekendpass ARENA

Arenabilletten gir adgang til å se skiskyting fra arena/vrimleområdene: Kapellskogen, VM-haugen og VM-knollen. Utøverne kan i tillegg følges på storskjerm fra flere punkter i arenaen.

Voksne: NOK 340,-/Barn: NOK 160,-

Kjøp billett Les mer

Praktisk  informasjon:

Alle billettene gir adgang til vår spennende festivalgate med publikumstelt, morsomme og spennende aktiviteter for barn, ulike boder med salg og/eller aktiviteter fra våre samarbeidspartnere. Alle billetter gir dessuten tilgang til publikumstelt med matservering og sitteplasser.

Afterski

Under Holmenkollen Skiskytterfest arrangerer vi afterski fredag 17. mars og lørdag 18. mars. I år krever inngang til afterski egen billett lørdag 18. mars, som kun er tilgjengelig som tilvalg hos Ticketmaster etter du har kjøpt en ordinær billett til konkurransene. Fredag er afterski inkludert i billetten. Billetten til afterski lørdag 18. mars koster 50 kroner og det er 21 års aldersgrense. Afterski fredag 17. mars starter klokken 18.00 og afterski lørdag 18. mars starter klokken 16.00.
Afterski foregår kun inne i publikumsteltet og ikke i uteområdet.

Inngang

Det er to innganger for publikum. Hovedinngangen benyttes hvis du kommer til fots eller med t-bane fra Holmenkollen stasjon og sentrum. Den nordlige inngangen benyttes dersom du kommer fra Frognerseteren eller Midtstuen. Følg skilting uansett hvilken vei du kommer.

Gå til Kollen

Fra Majorstuen tar det ca. 1,5 time å gå opp til Kollen. Følg Slemdalsveien opp til Slemdal, og videre opp Frognerseterveien til Besserud stasjon. Herfra er det ca. 1 km opp til arenaen. Returen går samme vei. Gå ned via Besserud og fortsett deretter ned Frognerseterveien til Slemdal, og herfra til Majorstuen.

Ta t-banen til Kollen

Enklest, billigst og mest miljøvennlig! Det går hyppige T-baneavganger til Holmenkollen fra tidlig på morgenen. Benytt T-bane linje 1 mot Frognerseteren.  T-banekart finner du  her . Gå av på Holmenkollen stasjon. Herfra er det ca. 300 meter å gå til arenaen. Følg skilting fra stasjonen. Husk å beregne god tid!

Vi anbefaler forhåndskjøp av t-bane billett tur/retur arenaen. Holmenkollenarenaen ligger i sone 1, og alle Ruters kort og billetter gjelder. Holmenkollbanen, Linje 1, er tilrettelagt og underlagt krav til universell utforming. Se www.ruter.no for informasjon om rutetider.

Det gjøres oppmerksom på at adkomst til arena fra Holmenkollen er til dels bratt, og for noen tilskuere kan den oppleves som en krevende gåtur (ca. 300 m). For TT-brukere anbefales normale brukerrutiner.

Parkeringsmuligheter

Det er ingen parkeringsmuligheter i Holmenkollen under Holmenkollen Skiskytterfest. Bruker du bilen bør du derfor parkere i nærheten av en t-banestasjon på linje 1.

For de som er avhengig av egen spesialbil og har markering for dette, vil det være egne anviste parkeringsplasser. Ta kontakt med worldcup@skifest.no

Festivalregler

  • Medbrakt alkohol er ikke tillatt, det blir sjekk av sekker ved inngangen
  • Hunder er dessverre ikke velkomne i arenaen
  • Barnevogner bør unngås pga. trengsel
  • Egne ski og staver kan ikke brukes i arenaen
  • Bål- og grillutstyr
  • Røyking er ikke tillatt på tribunene

Hjelp oss å etterfølge disse reglene slik at alle får en hyggelig opplevelse under Holmenkollen Skiskytterfest!

Åpningstider

Festivalområdet er åpent fra klokken 12:00 fredag 17.mars og klokken 10:00 lørdag 18.mars og søndag 19.mars.