Dette skjer i arenaen

Vi er opptatt av å gi våre gjester et best mulig tilbud under Holmenkollen Skiskytterfest. Vi har mye god mat og drikke, eget publikumstelt og god underholdning for store og små i løpet av helgen.

PUBLIKUMSTELTET

Rett overfor hovedinngangen finner du publikumsteltet. Det er her vi har våre største matutsalg og også her det blir afterski fredag og lørdag. I deler av første etasje og hele andre etasje finner du vårt VIP-telt. For inngang her trenger du egen VIP-billett. Alle med billett (arena eller tribune) kommer inn i publikumsteltet.

ARENAEN ÅPNER

Fredag 17.mars kl. 12:00 – 21:00
Lørdag 18. mars kl. 10:00 – 23:00
Søndag 19. mars kl. 10:00 – 19:00

NB: Det blir sekkekontroll ved innslipp.

MAT OG DRIKKE

Mat er viktig for hyggen og skiskytterfesten. Vi gir deg et variert mat- og drikketilbud gjennom hele helgen og tilbyr økologisk, kortreist mat, gjennom vår samarbeidspartner, Bølgen & Moi. Baker Hansen tilby ferske bakevarer flere steder i arenaen. Les mer om vårt mattilbud her.

3-OSLPQ-Andreas-Henriksen-GoGrilla-Oslo-Food-Truck-Bonanza-lover-deg-smaken-av-en-hel-verden-i-hovedstadens-helger-fremover

Det er ikke lov å ta med medbrakt alkohol inn på arenaen.

Mat og drikke finner du i publikumsteltet og rundt om i arenaen. Teltet ligger ved Holmenkollbakken, rett innenfor hovedinngangen og fungerer som delt publikumstelt og VIP-telt. Betaling gjør du med kort eller kontanter.

Afterski

Under Holmenkollen Skiskytterfest arrangerer vi afterski fredag 17. mars og lørdag 18. mars. I år krever inngang til afterski egen billett lørdag 18. mars, som kun er tilgjengelig som tilvalg hos Ticketmaster etter du har kjøpt en ordinær billett ti konkurransene. Inngang fredag krever også billett/stempel, men det er gratis inngang.

Billetten til afterski lørdag 18. mars koster 50 kroner og det er 21 års aldersgrense. Afterski fredag 17. mars starter klokken 18.00 og afterski lørdag 18. mars starter klokken 16.00. Afterski foregår kun inne i publikumsteltet og ikke i uteområdet.