Dette skjer i arenaen

Vi er opptatt av å gi våre gjester et best mulig tilbud under Holmenkollen Skiskytterfest. Vi har mye god mat og drikke, eget publikumstelt og god underholdning for store og små i løpet av helgen.

PUBLIKUMSTELTET

Rett overfor hovedinngangen finner du publikumsteltet. Det er her vi har våre største matutsalg og også her det blir afterski fredag og lørdag. I deler av første etasje og hele andre etasje finner du vårt VIP-telt. For inngang her trenger du egen VIP-billett. Alle med billett (arena eller tribune) kommer inn i publikumsteltet.

ARENAEN ÅPNER

Torsdag 15.mars kl. 10:00 – 23:00
Lørdag 17. mars kl. 10:00 – 23:00
Søndag 18. mars kl. 09:30 – 19:00

NB: Det blir sekkekontroll ved innslipp.

MAT OG DRIKKE

Mat er viktig for hyggen og skiskytterfesten. Vi gir deg et variert mat- og drikketilbud gjennom hele helgen og tilbyr økologisk, kortreist mat, gjennom vår samarbeidspartner, Bølgen & Moi. Baker Hansen tilby ferske bakevarer flere steder i arenaen. Mer info kommer.

3-OSLPQ-Andreas-Henriksen-GoGrilla-Oslo-Food-Truck-Bonanza-lover-deg-smaken-av-en-hel-verden-i-hovedstadens-helger-fremover

Det er ikke lov å ta med medbrakt alkohol inn på arenaen.

Mat og drikke finner du i publikumsteltet og rundt om i arenaen. Teltet ligger ved Holmenkollbakken, rett innenfor hovedinngangen og fungerer som delt publikumstelt og VIP-telt. Betaling gjør du med kort eller kontanter.

Afterski

 

Info kommer