Dette skjer i arenaen

Vi er opptatt av å gi våre gjester et best mulig tilbud under Holmenkollen Skiskytterfest. Vi har mye god mat og drikke, eget publikumstelt og god underholdning for store og små i løpet av helgen.

PUBLIKUMSTELTET

Rett overfor hovedinngangen finner du publikumsteltet. Det er her vi har våre største matutsalg og også her det blir afterski fredag og lørdag. I deler av første etasje og hele andre etasje finner du vårt VIP-telt. For inngang her trenger du egen VIP-billett. Alle med billett (arena eller tribune) kommer inn i publikumsteltet.

ARENAEN ÅPNER

Fredag 17.mars kl. 12:00 – 21:00
Lørdag 18. mars kl. 10:00 – 23:00
Søndag 19. mars kl. 10:00 – 19:00

NB: Det blir sekkekontroll ved innslipp.

MAT OG DRIKKE

Mat er viktig for hyggen og skiskytterfesten. Vi gir deg et variert mat- og drikketilbud gjennom hele helgen og tilbyr økologisk, kortreist mat, gjennom vår samarbeidspartner, Bølgen & Moi. Baker Hansen tilby ferske bakevarer flere steder i arenaen. Les mer om vårt mattilbud her.

3-OSLPQ-Andreas-Henriksen-GoGrilla-Oslo-Food-Truck-Bonanza-lover-deg-smaken-av-en-hel-verden-i-hovedstadens-helger-fremover

Det er ikke lov å ta med medbrakt alkohol inn på arenaen.

Mat og drikke finner du i publikumsteltet og rundt om i arenaen. Teltet ligger ved Holmenkollbakken, rett innenfor hovedinngangen og fungerer som delt publikumstelt og VIP-telt. Betaling gjør du med kort eller kontanter.

AFTERSKI

Under Holmenkollen Skiskytterfest arrangerer vi afterski fredag 17. mars og lørdag 18. mars. I år krever inngang til afterski egen billett lørdag 18. mars, som kun er tilgjengelig som tilvalg hos Ticketmaster etter du har kjøpt en ordinær billett til konkurransen. Fredag er afterski inkludert i billetten.

Billetten til afterski lørdag 18. mars koster 50 kroner og det er 21 års aldersgrense. Afterski lørdag 18. mars starter klokken 16.00. Afterski foregår kun inne i publikumsteltet og ikke i uteområdet.