Mat og drikke

Mat og drikke er essensielt for en spennende publikumsopplevelse. I vinter har vi mange nyheter til deg som velger å tilbringe dagen på Holmenkollen Skiskytterfest.

NB! Det er ikke lov å ta med medbrakt alkohol inn på arenaen. Det blir gjennomført sekkekontroll ved innslipp. Medbrakt mat og alkoholfri drikke er selvsagt lov å ta med seg – men vi vil også oppfordre til å teste mulighetene som finnes i festivalområdet! Vi kan friste med mye spennende nyheter på matfronten i år. 

Mat og drikke finner du i publikumsteltet og rundt om i arenaen.Betaling gjør du med kort eller kontanter. Publikumsteltet ligger ved Holmenkollbakken, rett innenfor hovedinngangen og fungerer som delt publikumstelt og VIP-telt. Inne i publikumsteltet er det ikke lov å ta med medbrakt mat. Den kan du nyte i arenaen forøvrig eller for eksempel i vårt hyggelige familietelt på motsatt side av festivalgata.

MAT OG DRIKKE

3-OSLPQ-Andreas-Henriksen-GoGrilla-Oslo-Food-Truck-Bonanza-lover-deg-smaken-av-en-hel-verden-i-hovedstadens-helger-fremover

Holmenkollen Skiskytterfest gir deg et variert mat- og drikketilbud gjennom hele helgen. Her er noen av de som tilbyr spennende mat og drikke til publikum 17. – 19. mars:

Bølgen & Moi

Chili con carne (145,-)
Ostesmørbrød med Le Gruyere-ost (55,-)

Baker Hansen

Diverse utvalg av nydelige bakervarer – inkludert den populære Jubileumsbollen!

Good Mood Streetfood

Jacked Potato (bakt potet) servert med kryddersmør, bacon og revet ost (95,-)
Jacked Potato (bakt potet) Texas Style toppet med chili – ikke for sarte sjeler! (95,-)
Jacked Potato (bakt potet) Vegetarian Style med masse deilig mais og smør (85,-)

Popcorn to the people

Popcorn!

Go’Grilla

Burger (100,-)
Falafelburger (vegetar) (90,-)
Søtpotet fries (55,-)

12965752_1025829587495694_1589666520_n

Breheimen mat

Elg-burger med varmstekt løk, stekt sopp og tyttebærrømme (100,-)
Elg-kebab i pita med salat, mais, varmstekt løk, stekt sopp og chili/tyttebærrømme (120,-)

elgbab

Hopyard/Øltorget

Lapskaus med Pulled Pork, Byggryn Rotgrønsaker og Grønnkål (100,- med brød + 10,-)
Grillet mais med rørosmør og salt (60,-)Salt Kollenmix (mandel, peanøtt, cashew) (40,-)
Søt Kollenmix (ristet kokos, tørket banan, cashew, sjokolade) (40,-) 

Afterski fredag og lørdag

Under Holmenkollen Skiskytterfest arrangerer vi afterski fredag 17. mars og lørdag 18. mars. I år krever inngang til afterski egen billett lørdag 18. mars, som kun er tilgjengelig som tilvalg hos Ticketmaster etter du har kjøpt en ordinær billett til konkurransen. Fredag er afterski inkludert i billetten, men du må likevel huke av for billett hos Ticketmaster.

Billetten til afterski lørdag 18. mars koster 50 kroner og det er 21 års aldersgrense. Afterski starter klokken 18:00 fredag 17.mars og klokken 16:00 lørdag 18.mars. Afterski foregår kun inne i publikumsteltet og ikke i uteområdet.

Har du kjøpt billett allerede og ikke sikret deg plass på afterski? Kontakt Ticketmaster!

Bølgen & Moi står for menyen i publikumsteltet – mer info kommer. Inne i publikumsteltet er det ikke lov å ta med medbrakt mat. Den kan du nyte i arenaen forøvrig eller for eksempel i vårt hyggelige familietelt på motsatt side av festivalgata.

osloskishow-6419a