Kapellskogen er stedet å være for de yngste

På Kapellskogen blir det masse lek og moro for barn og voksne i helgen. De anbefales sterkt av førskolebarna fra Giske barnehage som testet ut aktivitetene fredag.

Fredag fikk flere barnehager testet ut tilbudet for de yngste denne helgen. Responsen var kanonbra! Flere av barna fikk autografen til de store stjernene og fikk testet ut aktivitetstilbudet i Kapellskogen.  Aktivitetstilbudet i Kapellskogen er utformet i samarbeid med DNB, der de yngste får prøvd seg i hinderløypen og testet ut skiskyting.

Både lørdag og søndag vil det være muligheter for både å ta aktivitetskortet, få ansiktsmaling eller delta på morsomme konkurranser i Kapellskogen.

Foto: Jacques Holst

Foto: Jacques Holst

Fredag var flere barnehager på plass for å heie frem utøverne, men også for å teste ut aktivitetsparken i Kapellskogen. En av barnehagene var Giske barnehage. De hadde med seg førskolebarna på tur, for å heie frem de norske skiskytterne.

Flere av barna fortalte at de hadde vært og sett utøverne i aksjon, men synes det var mer moro å være i aktivitet selv. Hinderløypen var en stor vinner hos barna, men de skulle teste ut skiskyting litt senere. Førskolebarna fra Giske barnehage anbefaler sterkt barna som kommer med mamma og pappa i helgen å ta turen til Kapellskogen.

Tidene for aktivitetene lørdag og søndag er:

LØRDAG 18. MARS: Klokken 11:00 – 15:30

SØNDAG 19. MARS: Klokken 09:30 – 14:30