Overnatting og transport

OVERNATTING

Dersom du trenger overnatting i Oslo under Holmenkollen Skiskytterfest er Scandic Oslo City vårt offisielle mediehotell. Her vil akkreditert media kunne bo til rabatterte priser, samtidig som vil tilrettelegger for transport til og fra hotellet.

Addresse: Scandic Oslo City, Europarådets Plass 1, 0154 Oslo, +47 23 10 42 00 / oslocity@scandichotels.com

Hotellets hjemmeside finner du her

Scandic Oslo City er et førsteklasses businesshotell i hjertet av Oslo, bare to minutters gange fra Oslo Sentralstasjon og Flytoget. Karl Johans gate og Operaen er rett rundt hjørnet, og det er gangavstand til severdigheter og shopping. På hotellet er det både restaurant og bar, og dessuten er det tilgang til treningsrom og sauna for hotellets gjester.

Bestill via scandicoslocity@scandichotels.no og oppgi bookingkode: BWOR130317

Priser*:
Enkeltrom: 1100 NOK
Dobbeltrom: 1250 NOK

*Prisene kan ikke garanteres for booking som gjøres senere enn 2 uker før ankomst

TRANSPORT

Shuttlebusser
Det settes opp shuttlebusser tur retur Scandic Oslo City – Holmenkollen. Bussturen fra sentrum til Holmenkollen tar det ca 20 minutter.
Tidstabell for shuttlebussene kommer nærmere arrangementet

Offentlig transport
Fra Scandic Oslo City er det to minutters gang til Jernbanetorget hvor du kan ta T-bane linje 1 mot Frognerseteren direkte til Holmenkollen. For tidstabeller og ruteinformasjon, se www.ruter.no.

Parkering i Holmenkollen
Media oppfordres til å benytte seg av shuttlebussene eller offentlig transport for å komme seg til og fra Holmenkollen fordi kapasiteten på parkeringsplasser er svært begrenset under Holmenkollen Skiskytterfest. Informasjon om booking av parkeringsplasser kommer nærmere arrangementet.